Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, οδηγίες προετοιμασίας και εγκατάστασης που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση. 

 

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Α. Περίπτερα Basic

Οι εκθέτες που έχουν περίπτερο με Basic Δομή παραλαμβάνουν το χώρο τους την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, ώρα 08:00 π.μ.

Β. Περίπτερα Executive ή Περίπτερα Ίχνος Εδάφους

Οι εκθέτες που έχουν περίπτερο με Executive Δομή ή βΧώρος Μόνο (ίχνος εδάφους) παραλαμβάνουν το χώρο τους την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, ώρα 08:00 π.μ.

Οι εργασίες στα περίπτερα διαρκούν από τις 08:00 έως τις 24:00

 

  • WI-FI

Ο εκθεσιακός χώρος διαθέτει δωρεάν ασύρµατο internet (wi-fi), αποκλειστικά για τους εκθέτες με φραγή σε downloads και streaming media, για καλύτερη λειτουργία.

Ωστόσο, µε δεδοµένο ότι η επιβάρυνση της παραπάνω σύνδεσης θα είναι αρκετά µεγάλη κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, όποιοι εκθέτες που επιθυμούν δικές τους απ’ ευθείας γραμμές (για αυτονομία, μεγαλύτερη ταχύτητα, υποστήριξη I.T. συσκευών τους κτλ.) υποβάλλουν έγκαιρα (τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την εκδήλωση) σχετική αίτηση σε οποιοδήποτε κατάστημα του ΟΤΕ για προσωρινή τηλεφωνική γραµµή isdn, προκειµένου αυτή η γραµµή να συνδεθεί κατόπιν στις γραµµές του Εκθεσιακού Περιστερίου. Η αίτηση αυτή, στην οποία θα αναφέρεται η ηµεροµηνία έναρξης της χρέωσης και η ηµεροµηνία λήξης, πρέπει να υποβληθεί τουλάχιστον 10 ηµέρες πριν την ηµεροµηνία έναρξης.

Στη συνέχεια, ο Εκθεσιακός Συνεργάτης Ηλεκτρολογικών μεταφέρει μέσω καλωδίου τη γραμμή του ΟΤΕ στο Stand. (έναντι χρέωσης).

  

  • ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Για την ενοικίαση ή παραγγελία Επίπλων, Δαπέδων, Ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, Συσκευών TV, Αυτοκόλλητων Banner ή Πανό δείτε στο μενού ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 

 

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία καθαρισμού θα φροντίζει για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, καθώς και για τη μοκέτα των περιπτέρων.

Όσοι από τους κ.κ. εκθέτες επιθυμούν συνολικό και λεπτομερή καθαρισμό των περιπτέρων και των εκθεμάτων τους, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρία καθαρισμού, η οποία με μια σχετική μικρή επιβάρυνση μπορεί να το αναλάβει.

Οι εκθέτες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την αποκομιδή και απομάκρυνση όλου του άχρηστου υλικού που θα προκύψει κατά την διακόσμηση των περιπτέρων τους.

 

  • ΦΥΛΑΞΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η έκθεση κατά την διάρκεια προετοιμασίας, λειτουργίας και αποξήλωσης θα φυλάγονται επί 24ώρου βάσεως από άνδρες ασφαλείας (SECURITY).

Στη πράξη όμως, κυρίως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και των ημερών αποξήλωσης όπου στον χώρο εργάζονται αρκετοί άνθρωποι, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους εκθέτες, όσον αφορά την ασφάλεια των εκθεμάτων.

Οι εκθέτες σύμφωνα με τον κανονισμό και τους όρους συμμετοχής, είναι πλήρως υπεύθυνοι για την ασφάλεια των εκθεμάτων και του προσωπικού τους κατά την διάρκεια της ετοιμασίας, της λειτουργίας των εκθέσεων και της απόσυρσης των εκθεμάτων. Συνιστούμε για λόγους μεγαλύτερης κάλυψης, την ασφάλισή σας σε ασφαλιστική εταιρεία της επιλογής σας.

 

  • ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Η έκθεση θα κλείσει την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00μ.μ.

Όλοι οι εκθέτες πρέπει να παραμείνουν στα περίπτερά τους μέχρι να αποχωρήσει και ο τελευταίος επισκέπτης. Φεύγοντας οι εκθέτες πρέπει να πάρουν μαζί τους το ίδιο βράδυ όλα τα πολύτιμα μικροαντικείμενα, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την αποξήλωση των περιπτέρων τους.

Mετά την αποχώρηση των επισκεπτών θα επιτραπεί η έξοδος των εκθεμάτων και η προσέγγιση των φορτηγών για την αποξήλωση.

Tην Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 08.00 π.μ. θα ανοίξουν οι πόρτες για την απόσυρση των εκθεμάτων, καθιστώντας πρακτικά αδύνατη τη φύλαξη του χώρου.

Οι εκθέτες από την ώρα αυτή και μετά οφείλουν να έχουν αντιπρόσωπό τους στο περίπτερο για τη φύλαξη των εκθεμάτων τους, μέχρι την οριστική αποχώρησή τους. Οι εκθέτες θα έχουν στη διάθεσή τους 1 μέρα αποξήλωσης (Δευτέρα 22/04/2024 από 08.00 έως 23.00).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για επικοινωνία με την Διοργάνωση

MGMEDIAEXPO LTD

 Athens Τel: +30 210 6619827, +30 210 3006619

Email: insecexpo@insec.gr, indelex-securexpo@insec.gr, contact@mgmediaexpo.eu